By Billes nr 1 2019
25 Januari 2019

Retail, vinyl och kundklubb

Årets första nummer handlar bl a om den omtalade butiksdöden - kommer e-handeln att ta död på butikerna i city? En trend som däremot är här för att stanna är det stora intresset för vinylskivor som bara växer och växer. Stort reportage om LP-skivan, missa inte det! Läs också om myter vs fakta om papper där mycket förändrats på 10 år. Läs hela numret här: By Billes nr. 1 2019

 

I detta nummer och mycket mer:

 

sid #4

BUTIKSDÖD - ELLER BARA EN NATURLIG GALLRING?

Magnus Ohlsson, trendspanare och expert inom retail, ser en utveckling där butikerna blir mindre och mer som ett komplement till näthandeln. Läs mer här.

Butiksdöden - eller naturlig gallring

 

sid #8

DIOS - SPECIALISTER PÅ ATT TA IGEN TAPPAD TID

"Man pratar om det papperslösa samhället, men vi har aldrig hanterat så mycket pappersgrejer som nu", säger Christer Samuelsson, vd på Dios. Läs mer här.

 

Dios - Distribution

 

sid #11

LP-SKIVAN ÄR TILLBAKA PÅ ALLVAR

"Människan har återupptäckt vinylskivans kvaliteter. Det blir starkare för var dag. Som medium är det en fantastisk sak, inte bara för ljudet utan  även för omslagen", säger grundaren och delägaren i Spinroad Vinyl Factory, Pedro Ferreira. Läs mer här.

 

 

Spinroad Vinyl_Pedro Ferreira

 

 

sid #34

6 TIPS FÖR ETT LYCKAT ORIGINAL

Billes producerar många tusental trycksaker per år, allt från visitkort till storformat för utomhusmiljöer och får dagligen frågor om hur man lyckas med sin tryckfil allra bäst. Våra experter inom originalframställning ger 6 riktigt bra tips för att du ska få din trycksak i tid. Läs mer här.

 

Billes 6 tips

 

Pages