Välkommen till Billes Tryckeri

Vi på Billes tror på det tryckta budskapet. Därför har vi satsat stort på att allt du behöver ska finnas samlat under ett tak, i ett av Sveriges mest miljöanpassade tryckerier. Behöver du en 64-sidig katalog i 30 språk eller nya visitkort levererade imorgon? Ska du pryda hela Norden med en utomhuskampanj, vill nyinviga företaget med flaggor och fasadvepor eller saknas det en hyllvippa i din butik? Vi är med dig hela vägen. Från planering till leverans oavsett media, format eller upplaga. Det gäller även kampanjplaneringsverktyg och online-lösningar för butikskedjor och e-handelsföretag. Du kanske undrar hur vi kan garantera bästa kvalitet på ett så brett erbjudande?

Jo, sedan 1963 har vi överlevt finanskriser och samhällsförändringar genom att alltid ligga i framkant med teknologi, maskiner och kompetens hos våra medarbetare. Vi har bland annat satsat stort på spetskompetens inom digitalt tryck för de mindre jobben och ett brett utbud av speciallösningar i alla varianter, på alla material du kan tänka dig. Med över hundra experter på plats och en maskinpark i världsklass har Billes från och med nu ett av marknadens bredaste erbjudanden. Samtidigt värnar vi om det privatägda företagets personlighet och familjekänsla. Utmana oss gärna. Vi kan lova att ingenting är omöjligt när det gäller sånt som bygger på pixlar och punkter. Och allt däremellan!

Vår historia

Billes tryckeri ägs och drivs av familjen Bille. Så har det varit sedan starten. Ursprunget till vår verksamhet är utomhusreklam; allt började med att tvillingbröderna Stig och Gunnar startade Billes reklambolag 1939 där man hyrde ut affischplatser för reklam runt om i Sverige.

Utomhusreklam var populärt redan då
På den tiden var de riktigt stora affischerna handmålade av konstnärer medan de mindre formaten var tryckta. Ytorna blev snabbt populära och verksamheten växte. De driftiga bröderna Bille valde till slut att själva ta hand om trycket av affischerna och startade eget tryckeri. Idag drivs tryckeriet av tredje generationen Bille. Vi är 125 medarbetare och omsätter 240 miljoner kronor

Intresserad av våra produkter?

Kontakta oss så hjälper vi dig.