Billes stärker upp med flera nyanställningar

Billes Tryckeri har under hösten och just innan årsskiftet anställt två nya säljare och två projektledare.

Med de fyra nyrekryteringarna får man in massor av branscherfarenhet. Det handlar både om att ersätta några som har slutat men också nyrekryteringar.

– Vi har även rekryterat lite inom produktion, så vi är några fler nu i inledningen av 2023 mot för ett år sedan, säger Niklas Bille.

My Persson har börjat som säljare på Billes och kommer senast från Exakta i Malmö när hon nu flyttar hem till Göteborg igen där hon vuxit upp.

My har en bakgrund i retail, främst uppstart och drift av olika butikskoncept, inköp och styling.
Att jobba i tryckeribranschen var inte planerat men så blev det 2017.

– Det visade sig snabbt vara en lyckoträff på flera plan, med drivet för sälj och affärsutveckling kombinerat med min passion och erfarenhet för varumärkesbyggnad, är det med stolthet jag lyfter den analoga marknadsföringen gång på gång, säger My Persson i en kommentar.

Den grafiska Boråsprofilen Jan ”Linus” Linusson lämnade Vindspelet (som sedan flera år ägts av Exakta) i höstas och startade upp en egen konsultverksamhet. Nu står det klart att han ska jobba för Billes Tryckeri med försäljning.

– Jag är väldigt glad för att åter få se och höra tryckmaskinerna producera grymma trycksaker, även på den digitala trycksidan som är fantastisk idag här på Billes Tryckeri, säger Linus i en kommentar.

Alexander Rönnerholm är ny projektledare på Billes som är uppvuxen på tryckeri i Småland men som senaste fyra åren jobbat på Göteborgstryckeriet – och nu alltså på Billes.

– Göteborg kanske kan vara något utav en mecka för dom som älskar tryckt material, säger Alexander.

Patrik Joelsson, också han ny projektledare men på Billes Stockholmskontor. Han kommer senast från Brandfactory där han varit de senaste 24 åren.

Text hämtad från Branschkoll

Du kanske också är intresserad av

Intresserad av våra produkter?

Kontakta oss så hjälper vi dig.