Lär känna Billes - Säljare Claes Sundell

Claes Sundell jobbar som säljare på Billes och i hans dagliga arbetsuppgifter ingår det att få in nya kunder, underhålla samt projektleda sina befintliga kunder.

Hur länge har du jobbat på Billes? Och hur hittade du till tryckbranschen och Billes tryckeri?

Jag började på Billes 2010 så jag har jobbat här i 11 år. Jag sökte själv upp Billes då jag gärna ville jobba här, så jag gjorde ett spontansamtal och ringde upp Fredrik Bille och fick till ett möte. Det visade sig att jag hade sådan tur att dom sökte en säljare precis då - och jag fick jobbet!

Hur skulle du beskriva din arbetsplats?

Billes är en väldigt bra arbetsplats, det är bra och härligt stämning bland personalen , alla är ödmjuka och vill göra sitt bästa och hjälpa till så vi får bra resultat i slutändan. Vi har även en härlig och fräsch arbetsmiljö som vi sitter i. Man får verkligen stor frihet under eget ansvar.

Vilka typer av företag kan kontakta er?

Eftersom Billes har en av Sveriges bredaste maskinpark så kan vi hantera alla typer av trycksaker, allt från visitkort upp till stora affischer för utomhuskampanjer. Alla företag som har någon trycksak kan kontakta oss, vi har något för alla!

Hur kommer man lättast i kontakt med dig och dina kollegor om man är intresserad av att bli kund till Billes?

Det är enkelt att komma i kontakt med oss. På vår hemsida har vi en kontaktsida där du enkelt kan söka efter rätt person. Så bara gå in på hemsidan så kan du lätt nå oss oavsett vad det gäller. Jag ser fram emot att höra från dig! - TILL KONTAKTSIDAN


Du kanske också är intresserad av

Intresserad av våra produkter?

Kontakta oss så hjälper vi dig.